Wimperextentions

Wimperextentions

Met de nieuwste techniek, one-by-one, worden de wimpers haar voor haar aangebracht op de eigen wimpers. Door deze techniek zijn de wimpers nauwelijks van echt te onderscheiden en zorgen voor een natuurlijke oogopslag. Het zetten van een nieuwe set wimpers neemt ongeveer 1,5 tot 2 uur in beslag.

Prijzen:

 

Complete set: € 55,-

Bijvullen  2 weken € 25,-
Bijvullen 3 weken € 35,-
Bijvullen 4 weken € 45,-

Vanaf 5 weken wordt er een nieuwe set geplaatst.

 

De voordelen van wimperextensions:

* Mooie vollere en langere wimpers

* Natuurlijke uitstraling

* Maakt mascara en wimperkruller overbodig

* Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee

* Geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimper

* Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder uitlopende mascara

* De wimperextensions blijven 4 tot 6  weken zitten.

 

Lash Extend®.

In de salon wordt gebruik gemaakt van de producten van Lash Extend®. De haartjes van Lash Extend® zijn met de hand gemaakt van polyester met een zijde coating wat resulteert in een mooie zwarte kleur. De wimperextensions zijn zo ontwikkeld dat deze niet te onderscheiden zijn van echter wimperharen en opvallend zachter dan de standaard synthetische wimpers.

De wimperextensions hebben een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De wimpers worden per haartje bevestigd aan je eigen wimper(s). Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 90 haartjes gebruikt.

 

Tot wel 6 weken plezier

De wimperextensions blijven gemiddeld 6 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van je eigen wimper(s). Om mooie volle wimpers te behouden, wordt geadviseerd om iedere 3 tot 4 weken een Refill behandeling uit te laten voeren. Een Refill behandeling duurt gemiddeld 60 minuten.

 

Hoelang blijven mijn Wimperextensions zitten?

Je wimperextensions blijven 4 tot 6 weken zitten. Dit heeft te maken met de natuurlijke uitgroei (groeicyclus) van je eigen wimpers.

 

Hoe worden de Wimperextensions bevestigd?

Je wimpers worden haartje voor haartje van een wimperextension voorzien. De extensions worden met een speciaal voor deze methode ontwikkelde formaldehyde vrije lijm bevestigd.

 

Hoeveel Wimperextensions worden er per oog geplaatst?

Per oog worden circa 60 tot 90 extensions gebruikt. Dit is afhankelijk van je eigen natuurlijke wimper.

 

Hoelang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt gemiddeld 1.5/2 uur. Elke wimper wordt voorzien van een extension.

 

Wat is het voordeel van de één voor één Wimperextensions vergeleken met andere methoden?

De één voor één wimperextensions zien er volledig natuurlijk uit en het draagcomfort is groot. Ook blijven de één voor één wimperextensions langer zitten en mocht er een eigen wimper inclusief extension uitvallen valt dit veel minder op dan zogenaamde trosjes, wimperstukjes of wimperstrips.

 

Kan/mag ik douchen en zwemmen met de Wimperextensions?

Ja, je kunt douchen, zwemmen, sporten, etc. Gewoon doen wat je altijd al deed. De wimperextensions zijn dan ook ideaal voor bijvoorbeeld vakantie! Wel wordt geadviseerd tijdens vakantie de speciale coating mee te nemen en de wimpers hier mee te behandelen voor een langere levensduur!

 

Mag ik Mascara gebruiken?

Ik raad af om mascara te gebruiken, mijn ervaring is dat je geen mascara meer gebruikt omdat je wimpers met deze extensions niet alleen langer maar ook voller zijn. Mocht je toch mascara willen gebruiken heeft Lash Extend® speciale mascara ontwikkeld op waterbasis die de extension niet beschadigd. Deze kan afgewassen worden met de speciale reinigingsmouse van Lash Extend®.

 

Is er keuze in dikte, lengte en curve van de extension?

Ja, ik kijk naar je eigen wimpers en kies in overleg welke extensions hierbij het beste passen (dikte, lengte en curve).

 

Beschadigen mijn eigen Wimpers?

Nee, je eigen wimpers beschadigen niet.

 

Hoe houd ik mijn Wimperextensions mooi?

Laat tijdig je wimpers bijwerken, trek niet aan de wimpers, gebruik geen mascara en borstel je wimpers 1x per dag met het borsteltje wat je meekrijgt na de behandeling.

 

En als ik de Wimperextensions wil verwijderen?

Je wimperextensions kunnen natuurlijk altijd verwijderd worden. Hier bestaat speciale remover voor, dit kan alleen gedaan worden in de salon. Nooit zelf proberen je extensions te verwijderen. Hierdoor beschadigen de wimpers.

 

Ik draag lenzen, is dat een probleem?

Nee, het kan echter wel onprettig zijn om 1,5 uur lang de lenzen in te houden. Tijdens de behandeling wordt geadviseerd om ze uit te doen.